<< Gambia - tur de 2 zile - ziua a doua - sclavie, poligamie si ograda familiei | Titanicul Africii. 18 ani de la scufundarea MV Le Joola >> |
Chocopain inseamna ciocolata pe paine.
Prin ciocolata, se intelege o pasta de cacao, vanduta la galeata. Un fel de sora vitrega mai de la tara a lui Nutella.
Prin paine, se intelege o jumatate de bagheta, taiata pe mijloc. Daca ai noroc, o iei proaspata. Daca nu, e uscata si sa sfarama in bucati cand musti din ea. Daca ai si mai mult noroc, gasesti bagheta din aluat dulce, dar e mai scumpa.
Luxul intervine cand intinzi si o felie de margarina pe paine.
Procedura:
- Se ia o paine de pe tejghea si se taie in 2 (sau se lasa intreaga daca esti bogat)
- Se taie pe de-a lungul
- Se ia o felie de margarina si se intinde sporadic pe interior. nu foarte tare, ca e mult de munca
- Se deschide galeata de ciocolata
- Se ia o lingura de ciocolata si se intinde cu simtul raspunderii pe ambele parti ale painii
- Se inveleste bagheta intr-un ziar vechi
- Se incaseaza magnifica suma de 150- 200 FCFA(1.1 - 1.5 RON), in functie de "optionale"
- Se inmaneaza creatia
- Se savureaza
Iata rezultatul:
7days...?
ReplyDeleteAtat mai traiesti daca mananci
Deleteda/ bună a fost urcarea dle Gabi pe pietrosul. .
ReplyDeleteAsa a fost:D Vezi ca ai niste poze pe watsapp de la mine.
ReplyDeleteSe multumeste, dade o sa mai dam "din greseala" unul de altul la o alta urcare, ba chiar cat mai multe.
ReplyDeletePaul ti- a transmis si el salutari, sa ai grija de tine